söndag 20 september 2015

Inhandlat

Jag skrev igår att jag var på väg mot Ullared/Gekås, men det blev inget annat inlägg igår. Idag har jag hunnit fixa lite mer så idag tänkte jag lägga upp vad jag köpte!
Vi kom hem runt nio tiden igår så vi satte oss bara och titta på Friends och ät en sen middag bestående av mackor, frukt och lite ost. Det ska vi för övrigt äta även idag! Jättegott!
 Ett par träningsbyxor där det står Dedicated och så lite smink samt ett glittrigt nagellack. Mitt gamla glittriga nagellack hade torkat när jag skulle använda det nu i veckan.
En cool tröja som var längre på baksidan och ett bar randiga byxor.
 Strumpor, eftersom alla mina antingen försvinner eller går sönder. En söt bh för att den hängde på rea.
ÄNTLIGEN har jag hittat ett nytt skärp! Mitt gamla är jättetrasigt! Jag har letat i evigheter efter ett skärp men aldrig hittat något, men nu fanns det igen! 
Plus en parfym.
 Det har blivit väldigt stort att måla såna här och jag måste bara följa med på tåget! Det är jättekul och jag har redan två stycken hemma, men man kan inte ha för många! 
 Penslar, som jag skrev att jag skulle köpa. Filmen Percy Jackson: sea of monster, tyvärr har jag inte den föregående filmen men jag kommer väl hitta den också någon dag. En "citatbok", jag skriver ner en massa citat och min gamla är snart slut så det var helt enkelt dags att köpa en ny.
 Textilfärg och textilfärgsalt. Jag ska se om jag kan färga några av mina gamla kläder. Vi får väl se hur det går.
Ett nytt mobilskal så att jag slipper ta med mig hela plånboken varje gång jag ska åka någonstans! Jag lånade min lillebrors skal igår, men nu behöver jag inte göra det mer!
Och bara för att jag har letat flera jular i rad efter snygga julsängkläder! Jag hittade även ett par söta julgardiner. Lite för tidigt, men jag hittade faktiskt några i år så då får jag helt enkelt strunta vilken månad det är. I år kommer mitt rum bli ännu mera julfint!