onsdag 23 december 2015

Inför julfirandet

Det sista innan julafton imorgon är nog snart fixat. Jag har städat mitt rum och jag har till och med bäddat rent! Knäcken, fudgen, tryffeln, jordnötsgodiset, mandelmassebollarna, mandelmassebollarna med nougat, marmeladen och rocky roaden är klara. Till och med julskinkan är klar!
Här håller jag på med mandelmassebollarna med så väl nougat som utan. Som är klara och jättegoda. Jag gjorde i år tre stycken olika sorter (i vanliga fall bara två). Mandelmassebollar med nougat. doppade i Marabou mjölkchoklad. Mandelmassebollar även de doppade i Marabou mjölkchoklad och till sist mandelmassebollar doppade i Marabou mörk choklad. 
Det är de ända godisarna som jag har gjort i år. Jag har gjort dom i några år nu, jag minns inte riktigt när Rasmus slutade hjälpa mig men två tre år måste det nog vara nu. De kanske är de enda godisarna jag har gjort men jag har ätit resterna i bunkarna till i princip alla och jag har även ätit de "fula" godisarna. Jag har agerat första testare, ibland andra beroende på om mamma hunnit innan mig.