måndag 18 februari 2013

Helt okej

Första dagen i skolan efter lovet. Ja, vi hade en läxa i engelska till idag. Ja jag tror faktiskt ingen hade gjort den, men det löste sig ganska bra faktiskt. Vi skulle diskutera en film vi sett innan lovet. Man tog helt enkelt vår lärares exempel frågor och diskuterade om dom. Jag tycker faktiskt att vi gjorde det rätt bra, det blev roligt i alla fall...
En grej eller rättare sagt två grejer som kommer göra den här veckan till en ganska okej veckan är
1, Vi har studiedag på onsdag! Yey! Två dagar efter lovet! Kan det bli bättre? Ja, det är klart vi kan ha längre sportlov men annars?
2, På torsdag har vi temadag. Man har inga vanliga lektioner utan man har ett tema för hela dagen som man "arbetar" med. Förra året hade vi kärlek, i år verkar det som vi ska hålla på med Koncentrationsläger. Det ska tydligen komma någon som antingen kan en massa om området eller om han till och med har suttit i ett koncentrationsläger, vet inte riktigt, men han har kommit till våran skola flera år i rad. Så det kan kanske vara lite intressant.
Tyvärr slutar vi 20 minuter efter att jag egentligen skulle ha slutat om det varit en vanlig skoldag, men man slipper lektioner i alla fall. 
Dom kunde ha satt temadagen på fredag istället, det är våran längsta dag. Går från åtta till fyra :(