söndag 8 juli 2012

En förlovning till?

Citerar från andra bloggar!

Kristen vill gifta sig?
Nyligen i en intervju så har Kristen sagt.
"Tänk dig att få denna stora metall [arrangemang]... det skulle vara häftigt. Jag skulle gifta mig med den som gav mig det."
Detta gjorde att media vart till sig i trasan. Eftersom Kristen nyligen sågs pröva förlovningsringar och att Robert efter alla år äntligen har gått ut och sagt att Kristen är hans flickvän.
Och att dom nyligen gick på ett bröllop tillsammans som ett par och har nu börjat visa sina känslor öppet.
Vilket nog mer än jag uppskattar.Haha
Vad tror ni? Kommer Robert och Kristen gifta sig?
Citerat från Kristenstewart.se

Kristen was trying engagement rings.
Kristen Stewart överaskade några handlare hos celebrity jeweler Neil Lane's Hollywood butik när hon klev in och gick raka vägen till förlovningsringarna. Detta säger en reporter,
Det finns nya ledtrådar till att Robert Pattinson och Kristen Stewart's bröllop är i farten. Kristen sågs pröva förlovningsringar.
"Hon prövade en guldring med diamanter" sa ett ögonvittne till Touch Magazine.
Neil Lane har sålt många ringar till kändisars bröllop och förlovningar. Så det är ingen överraskning att Kristen Stewart, 22, skulle välja hans ringar. "Kristen gillar inte stora diamantringar" sa en utav henne vänner till OK Magazine.
Paret har med tiden blivit mer seriösa i deras förhållande. Dom reser tillsammans till jobb event. Fotograferas  tillsammans på röda mattan hos varandras filmer. Och det ser ut som paret bor tillsammans i LA.
Dom pussar varandra öppet och håller händer på fester, senast var på deras vän Kevin Turen's bröllop i Englewood.
En gammal bild från Fabulousrobertpattinson.se