torsdag 31 juli 2014

Tältsemester del 4

Onsdag, 23 Juli
Varmare än någonsin och vi är på väg till nästa camping! Vi lämnar Hjo för att åka vidare till till Lidköping. 
Klockan är nu halv två och vi står utanför en biltema för att köpa gasflaskor till våran campingspis. Jag tror eller är egentligen ganska säker på att vi ska stanna någonstans på vägen för att äta lunch, men än så länge vet jag inte vart.
Vi stannade på Sibylla och jag hittade ingenting att äta så det slutade med att jag bara åt en pommes frites.
När vi var framme på campingen så studsade jag på en studs kudde och spelade badminton med Ella hela kvällen. Vi badade även i sjön som nu inte längre är Vättern utan istället Värnen. Det var hur varmt som helst! Säkert mist 25 grader i vattnet! Tyvärr var det väldigt, väldigt jag menar verkligen att det var väldigt långgrunt!

Torsdag, 24 Juli
Klockan är fem i åtta och jag har gått upp! Det är så varmt i tältet att det inte gick att sova vidare, så nu sitter jag på en filt i skuggan av tältet eftersom det är hyfsat svalt här!
Vi har varit och badat i poolen på det nya stället, det var inte alls lika varmt som i den förra poolen och inte heller så varmt som i värnen! Efteråt åt jag en jätte stor mjukglass men massa kolasås på! Hur gott som helst! Jag lämnade min mobil i tältet så jag har tyvärr inte några bilder från poolen. Det var även väldigt långt att gå till poolen och det var väldigt varmt, men det var ändå skönt att få bada ett tag.
Vi åkte in till Lidköping och åt lunch där inne på ett ställe som jag inte minns vad det hette. Jag åt i alla fall en caesarsallad och en blåbär och lime smoothie.
 
På kvällen så handlade jag och mamma varsin sallad till middag och pappa och Rasmus åt korv.
Det är sista natten för alla utom min familj och vi ska dra vidare redan på lördag. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra imorgon, mer än att vi ska kolla på ett slott och fika. Jag vet inte heller vart vi ska åka härnäst, men inte så långt tror jag.
Jag spelade badminton med Ella och senare på kvällen började det blås lite grann och gissa om jag sköt i motvind?! Mina skott åkte upp och sedan ner igen på ungefär samma plats.