måndag 15 oktober 2012

Hemma!

Nu var jag hemma igen då. 9 i morse åkte vi från stugan 11.50  (eller 12.10, vet inte riktigt) gick båten. Ytterligare 3 timmar senare var vi i land. Det tog en stund.... Nu (som sagt) är jag i alla hemma igen!
Föresten en liten rolig sak, eller kanske mest irriterande. Men i alla fall stugorna var okej, lite för långt från ALLT men det funka. Toalett dörren kom vi på att man faktisk kunde låsa så det var skönt! XD  
I lördags (Rasmus födelsedag) skulle vi ut och äta i Thisted (tror jag det hette). Det började jätte bra.... ja eller inte. Vi körde fel direkt, men vi kom i alla fall fram. Lite omväg men ändå. Vi åt på en restaurang vars namn jag inte heller kommer ihåg. När vi skulle dra tillbaka till stugan tyckte mamma att vi kunde kolla var man hamnade om man körde på Thisted (stavning?!) centrum. Så det gjorde vi. 
Vi körde genom 2 rondeller och körde uppåt, körde på en väg från restaurangen och sedan lite uppåt. Stannade på netto. Körde tillbaka till vägen och körde vidare. (halvflummig beskrivning) Kan ni gissa om vi körde fel? äh, strunt i det. Det är bara att konstatera att vi körde fel. Någonstans måste man ju köra tillbaka!
Vi körde långt, vi kände inte igen oss någonstans. Jag sa att man inte bara kan fortsätta köra utan att vända tillbaka någon gång och tro att man kommer rätt. Så mamma körde in på en liten väg med en gårdsbutik. Mormor envisades med att gå in och fråga var vi var och hur mycket vi kört fel (notera att klockan var runt 9 på kvällen, gårdsbutiken var inte öppen längre. Men det kom i alla fall någon som kunde visa hur fel vi hade kört). Ja, det var bara att vända och köra tillbaka. När vi kört en bit (längre bit för att vara exakt) Sa mamma, jo men där har vi varit så det verkar väl logiskt att köra på den här vägen. Men mamma det var den här vägen vi körde på. Fast åt andra hållet så vi är rätt, det är bara att följa vägen så kommer det komma en skylt där vi ska svänga. Nej jag tror inte vi har kört på den här vägen förut, envisas mamma flera gånger. Efter en stund kör vi förbi en XLbygg som mamma läste på när vi körde till restaurangen. Så då måste mamma erkänna att hon hade fel. Vi skulle ha kört 4 mil fram och tillbaka (2 dit, 2 hem igen) det blev 11 mil istället. Men allt var ju bara åkrar så det var svårt att känna igen sig!
Okej, det var lite kort vad vi gjort (kort och kort men i alla fall) alldeles för långt. Det blev så nu!
Hoppas ni haft en bra helg, utan så många fel körningar. 
Stugan vi bodde i.
Kommer lägga upp fler bilder lite senare, blev tyvärr inte så många den här gången heller.